Funerarium te leopoldsburg en hechtel

Wij beschikken over twee funerariums waar de nabestaanden hun dierbare kunnen begroeten.

Het interieur op zich dwingt respect en ingetogenheid af ten opzichte van de overledene. In heel het gebouw heerst een rustige sfeer, de ideale verzamelplaats voor de familieleden om samen een laatste groet te brengen aan hun dierbare.

Na uw bezoek zal u de kans krijgen om uw naam in het rouwregister te zetten. Nadien krijgt de familie het rouwregister zodat ze dan rustig kunnen nakijken wie er allemaal meeleeft in de pijn die hen komt te treffen.

De rouwkamer waarin de overledene wordt opgebaard is passend ingericht met de bedoeling de mensen even tot rust te laten komen en tot een moment van gebed of bezinning te leiden. Ook hier kan persoonlijke muziek, bloemen e.a. voor een persoonlijke stijl zorgen.

Het afscheid zal op uw eigen tempo verlopen. Het is immers volgens ieder zijn persoonlijke behoefte en op eigen wijze. De naasten kunnen zo op hun eigen manier terug tot rust komen en het rouwproces beginnen tijdens deze laatste momenten van samenzijn.

Indien u persoonlijke wensen of vragen heeft bespreek dit in alle rust met ons. Indien het mogelijk is, helpen wij u graag verder.