gevoel voor gevoelens

Een uitvaart regelen eist een groot aantal beslissingen. Zeker wanneer het overlijden plots komt, hebben familie en naasten tijd en rust nodig om over de verschillende keuzemogelijkheden goed na te denken. De uitvaart moet niet alleen een eerbetoon zijn voor de overledene, maar moet ook de eerste stap zijn in de rouwverwerking voor de naasten.
Daarom vinden wij goede informatie over diverse zaken belangrijk. We helpen consequenties van beslissingen te voorzien en af te wegen.

Tijd voor emoties

Bij ons wordt een uitvaart niet even snel in een dagje geregeld. Vanaf het eerste contact zullen wij luisteren naar uw wensen en u zo op aangepaste wijze bijstaan.

Wij vinden het belangrijk om de familie en haar wensen te begrijpen en aan te voelen wat een familie wenst, zo kunnen wij een aangepast assortiment aanreiken naar de familie toe.

De keuzes die moeten worden gemaakt in de week voor de uitvaart zijn dikwijls emotionele keuzes waar men rekening moet houden met de wensen van de verschillende familieleden en de overledene zelf, dit behoeft niet te worden gedaan in enkel ogenblikken maar u kan rustig de tijd nemen om de keuze goed te overwegen en wij zullen u hierin met raad en daad bijstaan.

Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u enkel contact met Brigitte en Klaus. Dit komt de rust en sereniteit ten goede, tevens houden wij u op de hoogte van de genomen keuzes zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

onze diensten

In deze moeilijke momenten moeten er enkele beslissingen genomen worden. Als gediplomeerde uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden